12 Kasım 2020 Perşembe

DİNE PLUS QRKOD MENÜ TEMASSIZ SİPARİŞ ,REZERVASYON,PAKET SERVİS VE WEBDEN SİPARİŞ PROGRAMI


 www.temassisiparisver.com 

www.temassızsipariş.com

DİNE PLUS QRKOD MENÜ TEMASSIZ SİPARİŞ ,REZERVASYON,PAKET SERVİS VE WEBDEN SİPARİŞ PROGRAMI

Yeni düzene hazır mısınız?

Restoranınızı Covid-19 düzenlemelerine hazırlıyoruz. Masalarınızı tek tek sisteme tanıtıyor, masa rezervasyon ve sipariş alımlarınızı başlatıyoruz. Komisyon yok!

Neler yapabilirsiniz?
Masa Rezervasyonu
Müşterileriniz restoranınıza gelmeden önce masa rezervasyonu yapabilir. Ya da bunu geldiklerinde siz yapabilirsiniz. Böylece yasal mevzuata uygun olarak içeride olması gerekenden fazla kişi olmasını engellersiniz. Müşterileriniz boş olan saatleri kendileri seçebilirler.
Komisyonsuz Paket Sipariş
Online sipariş alabilir ve gönderimini yönetebilirsiniz. İsterseniz müşterileriniz ileriki bir tarihe sipariş verebilir ve bunun yönetimini çok kolay yapabilirsiniz. Komisyon almıyor, sadece abonelik ücreti alıyoruz.
QR Kod Menü
Masalarınıza koyacağımız QR kodlar ile sadece menünüzün görselini göstermekle kalmaz müşterilerinizin akıllı telefonlarından sipariş göndermelerini de sağlayabilirsiniz.

BİZİ ARAYIN  GELELİM SİSTEMİMİZİ TANITALIM SİZİDE ARAMIZA KATALIM

BİLGİ İÇİN : İBRAHİM KARASULU/DİNEPLUS/TEMASSIZ SİPARİŞ  546 2443612/90 532 412 61 49/90 850 611 Q/www.temassızsipariş.com/www.dineplus.net


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POS Terminal Nedir?

  POS Terminal Nedir? Pos terminal; işletmelerde işleri hızlandırmak için geliştirilen bir sistemdir. Dokunmatik ekran ile çalışan sistem ...